Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.

U bent hier: Home » Autodealers » Gelderland » Epe » Ford Opel » Broekhuis Ford Opel Epe

Dit is het bedrijfsprofiel van Broekhuis Ford Opel Epe in Epe. Bent u op zoek naar een Ford dealer in Gelderland? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Gelderland of Epe »

Ford dealer Broekhuis Ford Opel Epe in Epe, Gelderland.

Broekhuis Ford Opel Epe is een Ford dealer in Gelderland. Autobedrijf Broekhuis Ford Opel Epe kan naast haar locatie Epe ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Broekhuis Ford Opel Epe naast Ford meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Ford Opel

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Broekhuis bestaat bijna 80 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde de oprichter een aantal kenmerken; _Passie voor mensen en auto’s_degelijk_kwaliteit. Waarden die vandaag de dag hoog in het vaandel staan.Broekhuis staat met meer dan 40 bedrijven en ruim 70 medewerkers garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Met een vakkundige inzet van gedreven medewerkers biedt Broekhuis u een compleet dienstenpakket.Wij streven ernaar om uw partner in mobiliteit te zijn. Gastvrijheid en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand samen met een breed aanbod van mobiliteit.Heeft u vragen of kunnen wij u ergens van dienst zijn bij Broekhuis Epe? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Adresgegevens
Straat:
Hoofdstraat 204
Postcode:
8162 AT
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0578-621000
Fax:
0578-616825
Occasions:
Occasions adres
Broekhuis Ford Opel Epe website:
Autobedrijf Broekhuis Ford Opel Epe
Statistieken
Laatste update: 14-07-2015
Dit profiel is 6293 keer bekeken.

Reviews Broekhuis Ford Opel Epe

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst

Meer activiteiten Broekhuis Ford Opel Epe