Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Drenthe » Hoogeveen » Volvo Skoda Ford » Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen

Dit is het bedrijfsprofiel van Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen in Hoogeveen. Bent u op zoek naar een Volvo dealer in Drenthe? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Drenthe of Hoogeveen »

Volvo dealer Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen in Hoogeveen, Drenthe.

Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen is een Volvo dealer in Drenthe. Autobedrijf Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen kan naast haar locatie Hoogeveen ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen naast Volvo meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Volvo Skoda Ford

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Broekhuis bestaat bijna 80 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde de oprichter een aantal kenmerken; _Passie voor mensen en auto’s_degelijk_kwaliteit. Waarden die vandaag de dag hoog in het vaandel staan.


Broekhuis staat met meer dan 40 bedrijven en ruim 70 medewerkers garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Met een vakkundige inzet van gedreven medewerkers biedt Broekhuis u een compleet dienstenpakket.


Wij streven ernaar om uw partner in mobiliteit te zijn. Gastvrijheid en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand samen met een breed aanbod van mobiliteit.


Heeft u vragen of kunnen wij u ergens van dienst zijn bij Broekhuis Hoogeveen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Adresgegevens
Straat:
Buitenvaart 1113-1115
Postcode:
7900 BC
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0528-241177
Fax:
0528-229081
Occasions:
Occasions adres
Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen website:
Autobedrijf Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen
Statistieken
Laatste update: 15-04-2011
Dit profiel is 3587 keer bekeken.

Reviews Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst

Meer activiteiten Broekhuis Ford Skoda Volvo Hoogeveen