Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Utrecht » Elst » Opel » Broekhuis Opel Elst

Dit is het bedrijfsprofiel van Broekhuis Opel Elst in Elst. Bent u op zoek naar een Opel dealer in Utrecht? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Utrecht of Elst ยป

Opel dealer Broekhuis Opel Elst in Elst, Utrecht.

Broekhuis Opel Elst is een Opel dealer in Utrecht. Autobedrijf Broekhuis Opel Elst kan naast haar locatie Elst ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Broekhuis Opel Elst naast Opel meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Opel

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Broekhuis bestaat bijna 80 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde de oprichter een aantal kenmerken:

Passie voor mensen en automobielen.
Degelijk kwaliteit.
Waarden die vandaag de dag hoog in het vaandel staan.

Broekhuis staat met meer dan 40 bedrijven en ruim 70 medewerkers garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Met een vakkundige inzet van gedreven medewerkers biedt Broekhuis u een compleet dienstenpakket.

Wij streven ernaar om uw partner in mobiliteit te zijn. Gastvrijheid en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand samen met een breed aanbod van mobiliteit.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens van dienst zijn bij Broekhuis Elst? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Adresgegevens
Straat:
Aamsestraat 86
Postcode:
6662 NK
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0481-372938
Fax:
0481-375111
Occasions:
Occasions adres
Broekhuis Opel Elst website:
Autobedrijf Broekhuis Opel Elst
Statistieken
Laatste update: 09-05-2011
Dit profiel is 3082 keer bekeken.

Reviews Broekhuis Opel Elst

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst

Meer activiteiten Broekhuis Opel Elst