Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Utrecht » Zeist » Volvo » Broekhuis Volvo Zeist

Dit is het bedrijfsprofiel van Broekhuis Volvo Zeist in Zeist. Bent u op zoek naar een Volvo dealer in Utrecht? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Utrecht of Zeist »

Volvo dealer Broekhuis Volvo Zeist in Zeist, Utrecht.

Broekhuis Volvo Zeist is een Volvo dealer in Utrecht. Autobedrijf Broekhuis Volvo Zeist kan naast haar locatie Zeist ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Broekhuis Volvo Zeist naast Volvo meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Volvo

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Broekhuis bestaat bijna 80 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde de oprichter een aantal kenmerken; _Passie voor mensen en auto’s_degelijk_kwaliteit. Waarden die vandaag de dag hoog in het vaandel staan.Broekhuis staat met meer dan 40 bedrijven en ruim 70 medewerkers garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Met een vakkundige inzet van gedreven medewerkers biedt Broekhuis u een compleet dienstenpakket.Wij streven ernaar om uw partner in mobiliteit te zijn. Gastvrijheid en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand samen met een breed aanbod van mobiliteit.Heeft u vragen of kunnen wij u ergens van dienst zijn bij Broekhuis Zeist? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Adresgegevens
Straat:
Blankenhagenweg 4
Postcode:
3712 DE
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
030-7533300
Fax:
030-7533301
Occasions:
Occasions adres
Broekhuis Volvo Zeist website:
Autobedrijf Broekhuis Volvo Zeist
Statistieken
Laatste update: 01-08-2011
Dit profiel is 4020 keer bekeken.

Reviews Broekhuis Volvo Zeist

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst

Meer activiteiten Broekhuis Volvo Zeist