Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Noord-Brabant » Cuijk » Ford » Ford Cuijk

Dit is het bedrijfsprofiel van Ford Cuijk in Cuijk. Bent u op zoek naar een Ford dealer in Noord-Brabant? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Noord-Brabant of Cuijk ยป

Ford dealer Ford Cuijk in Cuijk, Noord-Brabant.

Ford Cuijk is een Ford dealer in Noord-Brabant. Autobedrijf Ford Cuijk kan naast haar locatie Cuijk ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Ford Cuijk naast Ford meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Ford

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Regelmatig onderhoud aan uw Ford is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. In onze high-tech werkplaats, voorzien van de meest moderne apparatuur en gebruikmakend van de meest innoverende technieken, kunt u terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Wij hebben meerdere specialismen in huis met betrekking tot onderhoud, reparatie, APK, uitlijnen/balanceren, inbouw van bijv. alarmsystemen, aircosystemen, accessoires, mobiele telefonie en audioapparatuur.

Tot de werkplaats behoren o.a. het Service Advies Centrum (samen met de klant vaststellen wat er aan de auto gedaan moet worden, waarom en wat het gaat kosten).

Adresgegevens
Straat:
Ewinkel 12
Postcode:
5431 ND
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0485-313660
Fax:
0485-330803
Occasions:
Occasions adres
Ford Cuijk website:
Autobedrijf Ford Cuijk
Statistieken
Laatste update: 06-10-2011
Dit profiel is 3023 keer bekeken.
Profielbeheer: P. van Pinxteren

Reviews Ford Cuijk

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst