Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Friesland » Leeuwarden » Kia Ford » De Zeeuw

Dit is het bedrijfsprofiel van De Zeeuw in Leeuwarden. Bent u op zoek naar een Kia dealer in Friesland? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Friesland of Leeuwarden »

Kia dealer De Zeeuw in Leeuwarden, Friesland.

De Zeeuw is een Kia dealer in Friesland. Autobedrijf De Zeeuw kan naast haar locatie Leeuwarden ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf De Zeeuw naast Kia meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Kia Ford

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Adresgegevens
Straat:
Alexander Cohenweg 1
Postcode:
8914 BG
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
058 23 33 444
Gegevens beheer De Zeeuw
Heeft u reeds een MijnAutovind account en wilt u ook de gegevens beheren van deze vestiging? De Zeeuw gegevens beheer Occasions:
Occasions adres na registratie De Zeeuw
De Zeeuw website:
Autobedrijf De Zeeuw
Statistieken
Laatste update: 09-12-2010
Dit profiel is 17805 keer bekeken.

Reviews De Zeeuw

Mijn vrouw wilde een nieuwe Kia Sorento aanschaffen. Behoorlijk overstap na een VW Touran. Ik kende De Zeeuw nog van Ford op de Valeriusstraat in Leeuwarden van vroeger dus hebben we hun Kia aanbod bekeken. Het is een Sorento met de kop eraf geworden. Er zijn helaas niet zoveel Kia dealers in Leeuwarden en Friesland. Afhandeling en verkoop ging soepel. Van Dijk - Goutum Geplaatst op 07-02-2010

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst