Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Friesland » Franeker » Opel Chevrolet » Deinum

Dit is het bedrijfsprofiel van Deinum in Franeker. Bent u op zoek naar een Opel dealer in Friesland? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Friesland of Franeker »

Opel dealer Deinum in Franeker, Friesland.

Deinum is een Opel dealer in Friesland. Autobedrijf Deinum kan naast haar locatie Franeker ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Deinum naast Opel meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Opel Chevrolet

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Adresgegevens
Straat:
Edisonstraat 1
Postcode:
8801PN
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0517 39 56 65
Gegevens beheer Deinum
Heeft u reeds een MijnAutovind account en wilt u ook de gegevens beheren van deze vestiging? Deinum gegevens beheer Occasions:
Occasions adres na registratie Deinum
Deinum website:
Autobedrijf Deinum
Statistieken
Laatste update: 19-05-2011
Dit profiel is 4848 keer bekeken.

Reviews Deinum

Dit is de meest klantvriendelijke, servicegerichte en fantastische garage die ik ken. Ook na jaren kon ik terug komen en ik werd weer als koning behandeld. Ik was er altijd al klant, maar ging verhuizen. Kon er echter altijd weer terecht. Geplaatst op 20-05-2011

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst

Meer activiteiten Deinum

Naast de verkoop van Opel in Franeker heeft Deinum nog meer activiteiten:
Opel in Sneek - Opel in Bolsward - Hyundai in Blerick