Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Utrecht » Amersfoort » Saab » Eemland

Dit is het bedrijfsprofiel van Eemland in Amersfoort. Bent u op zoek naar een Saab dealer in Utrecht? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Utrecht of Amersfoort ยป

Saab dealer Eemland in Amersfoort, Utrecht.

Eemland is een Saab dealer in Utrecht. Autobedrijf Eemland kan naast haar locatie Amersfoort ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Eemland naast Saab meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Saab

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Adresgegevens
Straat:
Nijverheidsweg-Noord 54
Postcode:
3812 PM
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
033 460 01 11
Gegevens beheer Eemland
Heeft u reeds een MijnAutovind account en wilt u ook de gegevens beheren van deze vestiging? Eemland gegevens beheer Occasions:
Occasions adres na registratie Eemland
Eemland website:
Autobedrijf Eemland
Statistieken
Laatste update: 26-11-2009
Dit profiel is 1895 keer bekeken.

Reviews Eemland

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst