Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Zuid-Holland » Rotterdam » Service en Occasions » Auto Showroom Online

Dit is het bedrijfsprofiel van Auto Showroom Online in Rotterdam. Bent u op zoek naar een Service en Occasions dealer in Zuid-Holland? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Zuid-Holland of Rotterdam »

Service en Occasions dealer Auto Showroom Online in Rotterdam, Zuid-Holland.

Auto Showroom Online is een Service en Occasions dealer in Zuid-Holland. Autobedrijf Auto Showroom Online kan naast haar locatie Rotterdam ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Auto Showroom Online naast Service en Occasions meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Service en Occasions

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Voor occasions van diverse merken kunt u terecht bij Auto Showroom Online uit Rotterdam.

Adresgegevens
Straat:
Jan Ligthartstraat 3a
Postcode:
3083 AL
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
010-4845508
Fax:
010-4841604
Gegevens beheer Auto Showroom Online
Heeft u reeds een MijnAutovind account en wilt u ook de gegevens beheren van deze vestiging? Auto Showroom Online gegevens beheer Occasions:
Occasions adres na registratie Auto Showroom Online
Auto Showroom Online website:
Autobedrijf Auto Showroom Online
Statistieken
Laatste update: 25-03-2013
Dit profiel is 5614 keer bekeken.

Reviews Auto Showroom Online

Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan. Geplaatst op 25-03-2013

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst