Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Autodealers » Drenthe » Emmen » Hyundai » Wielage

Dit is het bedrijfsprofiel van Wielage in Emmen. Bent u op zoek naar een Hyundai dealer in Drenthe? Dan kan dit autobedrijf u wellicht verder helpen. Meer autobedrijven in Drenthe of Emmen ยป

Hyundai dealer Wielage in Emmen, Drenthe.

Wielage is een Hyundai dealer in Drenthe. Autobedrijf Wielage kan naast haar locatie Emmen ook elders vestigingen hebben. Het is mogelijk dat autobedrijf Wielage naast Hyundai meerdere auto's van verschillende merken verkoopt.

Dit autobedrijf handelt voornamelijk in Hyundai

   Vult u alle velden in a.u.b.
Uw naam  
Email  
Telefoon  
Onderwerp  
Bericht  
  Dit woord overtypen
Stuur mij een kopie  
  

Adresgegevens
Straat:
Kapitein Nemostraat 18
Postcode:
7821 AC
Plaats:
Provincie:
Telefoon:
0591-625200
Gegevens beheer Wielage
Heeft u reeds een MijnAutovind account en wilt u ook de gegevens beheren van deze vestiging? Wielage gegevens beheer Occasions:
Occasions adres na registratie Wielage
Wielage website:
Autobedrijf Wielage
Statistieken
Laatste update: 16-11-2009
Dit profiel is 1637 keer bekeken.

Reviews Wielage

Nog geen ervaringen met dit autobedrijf, wees de eerste!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autovind/domains/autovind.nl/public_html/config.inc.php on line 18
Uw waardering: 1 2 3 4 5 Tekenreeks 4-cijferig captcha tekst