Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


Autoverzekering van Noordhollandsche Verzekeringen

De autoverzekering van Noordhollandsche Verzekeringen.

Uw auto verzekeren met de verzekering van Noordhollandsche Verzekeringen? Autovind vermeldt diverse autoverzekeringen waar u zelf uw premie kunt berekenen. U moet hiervoor van te voren bedenken wat de nieuwwaarde van uw te verzekeren auto is en voor welke schade u gedekt wilt zijn. Deze factoren beïnvloeden de polis van elke autoverzekering, ook die van Noordhollandsche Verzekeringen. Laat u goed informeren betreft uw no-claim en eventuele schadevrij jaren. Wanneer u vragen heeft aan de medewerkers van Noordhollandsche Verzekeringen raden wij aan deze altijd te stellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit is mogelijk op de website van Noordhollandsche Verzekeringen.

Zoekt u een autoverzekering? Misschien kan de autoverzekering van Noordhollandsche Verzekeringen u een uitkomst bieden. Wanneer u een geschikte autoverzekering bij Noordhollandsche Verzekeringen vindt kunt u deze in sommige gevallen direct afsluiten! Autovind.nl heeft Noordhollandsche Verzekeringen bij de autoverzekeringen ingedeeld, maar het is ook goed mogelijk dat deze autoverzekeraar ook een goedkope autofinanciering biedt.
Noordhollandsche Verzekeringen


Niet een geschikte verzekering bij Noordhollandsche Verzekeringen gevonden? Wellicht dat u bij een van de andere aanbieders van autoverzekeringen terecht kan. Kijk hiervoor bij het overzicht van autoverzekeraars op Autovind.nl.