Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent nu hier: Home » Disclaimer

Disclaimer Autovind.nl

Door deze website te bezoeken en te gebruiken aanvaardt u dat deze gebruiksvoorwaarden en alle die elders op deze website vermeld zijn van toepassing zijn en worden deze voorwaarden geacht uitdrukkelijk door u te zijn aanvaard. Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden, dan dient u deze website niet te gebruiken.

De inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt worden. Autovind.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de pagina's die via ons worden bezocht.

Autovind.nl biedt links aan naar andere websites en pagina’s. Autovind.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de urls, sites, en pagina's die toegankelijk zijn door het volgen van de aangeboden links. Autovind.nl heeft geen zeggenschap over deze websites noch is Autovind.nl verantwoordelijk voor de inhoud.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van Autovind.nl, waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan Autovind.nl, en worden voorbehouden. Alle rechten zijn voorbehouden aan Autovind.nl, tenzij anders vermeld. Logo's van automerken vallen onder copyright van het automerk.

Beeldmateriaal (afbeeldingen/foto's e.d.) van autobedrijven worden zelf geupload door de fotograaf en/of de rechthebbende van het beeldmateriaal. Bij het 'beeldmateriaal upload proces' word gevraagd en bevestigd dat het beeldmateriaal rechtenvrij is of zij rechthebbenden zijn van het beeldmateriaal. Hierna wordt door daadwerkelijk uploaden toestemming gegeven voor gebruik van het beeldmateriaal door Autovind.nl.

Autovind.nl biedt links welke door derden toegevoegd zijn. Wanneer u als eventuele website eigenaar graag een verandering van de vermelding op Autovind.nl wilt doorvoeren, dan zullen wij deze in samenspraak her-overwegen, aanpassen of geheel verwijderen. In dit geval kunt u contact opnemen via het contactformulier. Autovind.nl is een portal voor de zoekende klant naar de juiste autodealer, autoverzekering en autofinanciering.