Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Automerk » Dacia

Dacia autodealers en autobedrijven op Autovind.nl.

Dacia dealers zijn in veel gevallen ook Renault dealers. Wanneer u dus zoekt naar een dacia dealer bij u in de omgeving kunt u eens contact opnemen met uw plaatselijke Renault dealer. Het nieuwe merk Dacia is erg populair wegens hun lagere aanschafwaarde en bewezen betrouwbaarheid. Dit merk maakt snel naam en is een van de beste nieuwkomers van afgelopen decennia.

49 Dacia dealers in Nederland gevonden. Selecteer de provincie van uw keuze, dan krijgt u een overzicht van de Dacia dealers in die provincie en verdere informatie betreft de Dacia modellen Logan MCV, Sandero.