Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Automerk » Mercedes

Mercedes autodealers en autobedrijven op Autovind.nl.

Mercedes autobedrijven in uw plaats of provincie gezocht? Mercedes dealers bevinden zich door heel Nederland en Autovind.nl heeft ze op een rijtje. Wanneer u interesse heeft in een nieuwe Mercedes of een goede tweedehands. De Mercedes dealers op Autovind.nl kunnen u een gedegen advies geven en een interessant aanbod. Topmodellen zijn de C-klasse en de nieuwe A-Klasse. Ook de Mercedes E-klasse is erg in trek in het hogere segment. Wilt u dus een goede Mercedes tegen een scherpe prijs bij u in de buurt? Zoek dan uw Mercedes dealer op Autovind.nl. Selecteer uw provincie.

68 Mercedes dealers in Nederland gevonden. Selecteer de provincie van uw keuze, dan krijgt u een overzicht van de Mercedes dealers in die provincie en verdere informatie betreft de Mercedes modellen E-klasse,C-Klasse,CLK.