Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Automerk » Volkswagen

Volkswagen autodealers en autobedrijven op Autovind.nl.

U zoekt een Volkswagen dealer in uw provincie? Op Autovind.nl zijn diverse Volkswagen dealers per provincie en zelfs per stad te vinden! Volkswagen is naast BMW en Audi een populair merk onder Duitse auto liefhebbers. Degelijk, oersterk en betrouwbaar. De Volkswagen Golf is al lang aanwezig en is een van de toppers van Volkswagen. Wilt u uw Volkswagen APK laten keuren of is het weer tijd voor de grote beurt? De Volkswagen dealers op Autovind.nl staan ervoor in de rij!

139 Volkswagen dealers in Nederland gevonden. Selecteer de provincie van uw keuze, dan krijgt u een overzicht van de Volkswagen dealers in die provincie en verdere informatie betreft de Volkswagen modellen Golf,Passat,Touran.