Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.U bent nu hier: Home » MijnAutovind

Inloggen MijnAutovind

Waarom uw autobedrijf gratis registreren op Autovind.nl?

Autovind.nl wil graag de juiste gegevens verspreiden zodat u snel en met kwaliteit een nieuwe klant kunt verwelkomen. Daarnaast bieden wij voor geregistreerde autobedrijven nuttige voordelen zoals het plaatsen van een bedrijfspand foto en het plaatsen van de website URL en occasion URL!

Voordelen registreren:

 • Extra bedrijfsgegevens plaatsen
 • Extra aandacht bij de bezoekers van Autovind.nl
 • Meer (gratis!) conversie en leads voor uw website
 • Autovind.nl verwelkomt 1500 bezoekers per dag, uw profiel wordt regelmatig bezocht. Mis deze extra bezoekers niet!
 • Waarom is registreren gratis?

  Autovind.nl heeft haar verdienmodel niet op de autodealer toegespitst. Wij adverteren door de website met speciale adverteerblokken waar inkomsten uit wordt gegenereerd. Het is voor een geregistreerd autobedrijf mogelijk te adverteren op Autovind. Neem hiervoor contact op met uw toegewezen Autovind accountmanager.

  Registreert u uw autobedrijf snel en gemakkelijk voor een gratis MijnAutovind account!

  Bedrijfsnaam
  Contactpersoon
  Contactpersoon e-mail
  (wordt tevens uw gebruikersnaam)
  Telefoon
  Typ deze code over ( 6hn4z6mr )