Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


Over Autovind.nl

u bent nu hier: home » over Autovind.nl & adverteren

Autovind.nl is een website met een overzicht van verschillende autodealers, verschillende aanbieders van (auto)financieringen en (auto)verzekeringen. Autovind.nl vind het belangrijk dat elke dealer optimaal op internet te vinden is en wil hieraan bijdragen. Wanneer u graag uw autobedrijf wilt vermelden op Autovind.nl, neemt u dan contact met ons op.

Autovind.nl probeert een omgeving te creëren waarin een (toekomstige) autobezitter zich kan oriënteren op de verschillende aanbieders van hun benodigde autoverzekering, autofinanciering en autodealer.

Bij enige vragen, opmerkingen of suggesties kunt u ons altijd bereiken via ons contactformulier.

Adverteren op Autovind.nl

Zijn onze bezoekers ook uw doelgroep? Op onze website is het mogelijk om te adverteren voor uw website. Dit kan middels een banner, textlink of andere affiliate methode. Vrijwel elk formaat is bespreekbaar. Een advertentie op deze autowebsite is al mogelijk vanaf 19,95 per maand! Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van deze investering en mogelijkheden.

Team Autovind.nl