Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » ABS

De betekenis van ABS.

Uitleg ABS

ABS staat voor Anti Blokkeer systeem. Dit systeem in het remsysteem zorgt ervoor dat de wielen tijdens hard remmen niet blokkeren. Wanneer de wielen blokkeren wordt de auto vrijwel onbestuurbaar en door het ABS systeem blijft de auto bestuurbaar. Op deze manier kan de bestuurder eventueel nog een corrigerende stuurbeweging maken. Dit kan een schadegeval schelen. Wanneer u schade veroorzaakt bent u in veel gevallen de opgebouwde No-Claim korting van uw autoverzekering kwijt. Wanneer u de auto all-risk verzekerd hebt krijgt u in de meeste gevallen alle schade vergoed.Deze informatie over de term 'ABS' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

ABS
ECU
ESP
RDS
APK
BPM