Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » Airbag

De betekenis van Airbag.

Uitleg Airbag

Een airbag is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bijna elke nieuwe auto is tegenwoordig uitgerust met een of meer airbags. Een airbag is een veiligheidsvoorziening wat inschakelt wanneer er een ongeval plaatsvindt met het voertuig.

De airbag is meestal opgeborgen in de stuurkolom en boven het handschoenenkastje aan de kant van de bijrijder. Deze kunnen bij zich ook in de zijkant van het dak bevinden.

Het is altijd aan te raden meer dan een airbag in een auto te hebben. Gerelateerde woorden aan airbag: kreukelzone, ABS, ESP.Deze informatie over de term 'Airbag' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

ECU
BPM
ESP
ABS
RDS
APK