Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » Chiptuning

De betekenis van Chiptuning.

Uitleg Chiptuning

Wilt u uw auto chip tunen? Chiptuning wordt steeds populairder en kan tegenwoordig op vrijwel elke auto toegepast worden. Wanneer chiptuning word toegepast veranderd men de instelling op de ECU, oftewel de elektrische controle unit, van uw auto.

Deze CPU regelt de hoeveelheid ingespoten brandstof, de druk van de turbo en de tijdstip van ontsteking.

Wanneer uw auto een chiptuning ondergaat, optimaliseert men de software die aan de hand van vele variabele parameters het motormanagement voorstellen. Wanneer deze variabelen ten goede aangepast wordt, levert de motor in uw auto hogere prestaties zonder enige mechanische aanpassing.Deze informatie over de term 'Chiptuning' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

ECU
APK
RDS
ESP
ABS
BPM