Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » Kilometerheffing

De betekenis van Kilometerheffing.

Uitleg Kilometerheffing

Kilometerheffing is opgestart om het file leed tegen te gaan. Vermindering van files op de Nederlandse wegen is al jaren een agendapunt van het ministerie van Verkeer.

Elke auto krijgt een kastje ingebouwd die bij diverse punten langs de weg wordt geregistreerd en er een bepaald bedrag afgeschreven wordt.Je gaat dus betalen voor het daadwerkelijke gebruik van de auto.In de toekomst zal hierdoor de BPM geleidelijk afgeschaft worden. In 2012 zal de kilometerheffing worden ingevoerd, hier enkele bedragen per kilometer: in 2012 zal er begonnen worden met 3,0 cent, daarna zal er geleidelijk in 2018 een bedrag van 6,7 cent per kilometer verrekent worden.

Wanneer je in de spits gaat rijden zal er nog een toeslag overheen komen.Deze informatie over de term 'Kilometerheffing' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

RDS
BPM
ABS
APK
ESP
ECU