Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » Sloopregeling

De betekenis van Sloopregeling.

Uitleg Sloopregeling

De sloopregeling is in het leven geroepen de oudere auto van de weg te krijgen en hiervoor een nieuwere, veiligere en meer milieuvriendelijke auto voor in de plaats te zetten. Bij inleveren van uw oude auto krijgt u dan ook een (ruime) compensatie uitgekeerd in een geldbedrag. Er zijn enkele voorwaarden waarden waar de auto aan moet voldoen, kijk hiervoor op de website van de Nationale Sloopregeling. O.a. de BOVAG steunt dit initiatief.

Wilt u gebruikmaken van de sloopregeling? Vind uw autodealer op Autovind.nl en vraag naar de voorwaarden. Wanneer u uw zojuist gekochte auto wilt verzekeren dan kunt u bij een de verzekeraars op Autovind.nl doen.Deze informatie over de term 'Sloopregeling' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

ECU
ESP
ABS
BPM
RDS
APK