Autovind A+ selectie autobedrijf

Reacties bij autobedrijven

Veldma Jansen, Groningen 11-07-2013
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf met mijn Opel Signum cdti automaat. Vakkennis, hele goede service, gemoedelijk en gezellig ook nog. Lees vandaag helaas op RTVnoord.nl dat men failliet is. Hoop dat ze doorgaan of in elk geval de Opel monteurs even contact met mij op kunnen nemen voor verder onderhoud. Jongens, sterkte en ik hoop op een doorstart voor jullie!
Van Der Linde, Meppel 11-07-2013
Prettig om zaken mee te doen. Sympathieke verkopers zonder gladde praatjes. Gedegen instructies bij aflevering. Ik ben een tevreden klant
Auto-66, Amersfoort 11-07-2013
U bent hier zeker op het goede adres voor u auto. Net als mij, ik heb een mooie Golf uit 2002 gekocht bij dit bedrijf. Alles goed en duidelijk gelopen. Goede service bij AUTO 66. Bedankt jongens.
A-Garage, Groningen 25-03-2013
Geweldige service van monteurs! Veel kennis van Alfa's en niet alleen geldgericht. Aanrader!
Auto Showroom Online, Rotterdam 25-03-2013
Ik heb daar een Smart Brabus gekocht, keurig geholpen door een professionele verkoper. Wist alles te vertellen en ben met een gerust hart weg gegaan.


U bent hier: Home » Verklarende woordenlijst » WA-Plus Autoverzekering

De betekenis van WA-Plus Autoverzekering.

Uitleg WA-Plus Autoverzekering

Een WA-Plus autoverzekering dekt meer als een WA Autoverzekering, maar nog net niet zo veel als de all-risk autoverzekering. Deze is dus beperkt in haar vergoedingen. De schade bij een aanrijding wordt ook goed geƫvalueerd alvorens er tot vergoeding overgegaan wordt. Lees hiervoor goed de polisvoorwaarden. Schade veroorzaakt door bijvoorbeeld weersomstandigheden, diefstal, aanrijdingen met dieren of brand wordt wel vergoed.

Bereken hier je WA-Plus autoverzekering.Deze informatie over de term 'WA-Plus Autoverzekering' aanvullen? Vul het schema rechtsonder in. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staan wij niet in voor enige onjuistheden.

ABS
APK
BPM
RDS
ESP
ECU